Geen militaire kazerne in onze dorpen!

« Onze landbouwers zorgen voor onze voeding wat essentieel is natuurlijk » – quote van schepen van landbouw Veronique Fontaine

BRON: Tvoost

 

In de reportage van TvOost dat uitgezonden werd op 29/09/2022 met als onderwerp “Geraardsbergse boeren waarschuwen weggebruikers voor eigen modder” brengt onze schepen van landbouw Veronique Fontaine volgende statement naar boven:

“Onze landbouwers zorgen voor onze voeding wat essentieel is natuurlijk”.

Maar in onze dorpen laat ze het wel toe dat er zo maar eventjes 70 HA aan vruchtbare landbouwgrond afgenomen wordt van onze lokale boeren om daar een militaire kazerne neer te poten incl oefenterrein met schietstand.

Kan u nog volgen?

#reddegodsbergkouter

 

2 reacties

  1. Het idee van de borden is dan positief maar da’s ook het enige. Hoe durf je als schepen van landbouw met een uitgestreken gezicht komen vertellen dat de landbouw nodig is voor onze voeding terwijl ze langs de nadere kant beslissen om zowat 70 ha van de beste landbouwgrond op te offeren aan een militaire basis die eigenlijk aan Geraardsbergen weinig zal opleveren.
    Het is nu al geweten dat de landbouwers die de godsberg gebruiken hun bedrijf moeten sluiten. Maar wat indien ze melkleverancier zouden zijn voor de mattentaarten. Zouden ze dan ook de Godsbergkouter kiezen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *