Geen militaire kazerne in onze dorpen!

Dialoog tussen stadsbestuur en betrokken bewoners en landbouwers na toekenning “Kwartier van de toekomst” aan Geraardsbergen

Geert De Lange (inwoner van Idegem) heeft op 16 augustus 2022 een mail gestuurd naar schepen Van Geyte met de vraag hoe ver het stadsbestuur staat met de opstart van de dialoog tussen betrokken buurtbewoners en landbouwers.

Ziehier alle mailverkeer tussen dhr. De Lange en de schepen:

Eén reactie

  1. Het is steeds hetzelfde wederkerende patroon. Schepen Van Geyte voelt zich altijd persoonlijk aangevallen. Ze geeft antwoorden die eigenlijk naast de kwestie zijn. Nu is het de provincie en daarvoor de keuze van het leger , en daarvoor Solva…. het is steeds een ander die het gedaan heeft. Is ze niet bij de verkeerde partij… Wie was het ook alweer die zijn handen in onschuld waste….Ook op de gemeenteraad van alles verkondigen en als het zover is dan plots weet ze het niet meer of is er weer een ander excuus. Maar ja de vragen van de burgers en hun reacties, dat zal weer ondervonden worden als Trumpiaans. Of moeten we het niet eerder omkeren naar het stadsbestuur en hen Poetiaans gaan noemen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *